Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na suçlamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun Türkiye’nin menfaatlerine uygun sözler söylemediğini savunan Gül, AKP'nin Türkiye'yi 15 yılda 3 kat daha fazla büyüttüğünü fakat buna engel olmak isteyenlerin de hemen iş başına geçtiklerini öne sürdü.

Türkiye'de ‘terör’ün yanı sıra ana muhalefet sorunu olduğunu iddia eden Gül,  Konuşmasına "Maalesef Kılıçdaoğlu bu söylemleriyle FETÖ ağzı ile konuşuyor" dedi ve ekledi: '"FETÖ savunmalarını dinleyin bir; savunmalarla bu genel başkanın konuşmalarının nasıl örtüştüğünü göreceksiniz"

Antep'te inşa edilecek Mavikent Konutları 5'inci etap temel atma törenine katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, şöyle konuştu:

"IMF'ye olan borcumuzu sıfırladık, hemen Gezi ve Kobani olayları patlak verdi. Son olarak 15 Temmuz darbe girişimi ile bu ülkenin önünde durmaya çalıştılar. Bütün terör örgütleri ile mücadele ederken maalesef Türkiye’de bir ana muhalefet sorunu var. Ana muhalefetin başındaki kişi, Türkiye’nin menfaatlerine uygun söz söylemiyor. İnsanın aklına 'Kasetle mi geldi, diyeceği bir yerler mi var, o yüzden mi böyle konuşuyor?' diye soru sorası geliyor. Türkiye Cumhuriyeti ile neredeyse aynı yaştaki bir partinin genel başkanı, özellikle ulusal meselelerde ortak acıyı, sevinci paylaşma konusunda özürlü bir siyaset izliyor. Türkiye’yi başka ülkelere şikayet ediyor. 253 insanımızın şehit olması meselesinde kendisi çıkıp 'Bu girişim bir tiyatro' diyor"