Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı başrollerinde Hazal Kaya'nın da bulunduğu İtirazım Var filmi bu hafta vizyona girdi.

Kültür Bakanlığı tarafından filme +18 yaş sınırlaması getirildi. Bu durum tepkilere de neden oldu.

Cem Yılmaz karara “Ahlakına uymuyorsa Kemal Sunal filmi yayınlama! Yayınlarsan bipleme. Çok akıllıysan kendi filmini yap!” diye tepki gösterdi.

Twitter’da takipçi sayısı 6 milyonu geçen Cem Yılmaz İtirazım Var’a +18 yaş sınırlamasına şöyle tepki gösterdi:

Sinema filmlerine yaş sınırı getiren kurumdan istek yapabiliyor muyuz ? Mesela bana 21 ver 43 ver diyebilir miyiz? Ver oradan bana bi 53!

Onur Ünlü'nün filmi "İtirazım Var" sinemalarda ... gidin ! 17 iseniz gitmeyin 23’seniz bakın çıkın ! 5 yaşındaysanız tek başınıza gidin !

Tv’lere seyirci uyarısı... ahlakına uymuyorsa Kemal Sunal filmini yayınlama! Yayınlarsan bipleme.. Çok akıllıysan kendi filmini yap ! Ok ? BİP TV ! 1999’da gösterimin Dvd sine tekrar bakın yaş sınırı 46’dır ! Öngörü :)

İTİRAZIM VAR

İtirazım Var filminde, Öner Erkan, Hazal Kaya ve Serkan Keskin gibi oyuncular yer alıyor.

İmam karakterini canlandıran Selman Bulut, camide gerçekleşen bir cinayeti çözmek için polisin ilgilenmemesi üzerine kolları sıvar.

İmamın cinayeti çözmek için uyguladığı yönetmenler de kendi gibi sıra dışıdır. Ayrıca cinayeti çözmeye başladıkça yıllardır gizlenen sırlar, aşk ve yalanlar ortaya çıkar.

Filmin sürprizlerinden biri Sırrı Süreyya Önder. Filmin diğer oyuncuları da, Büşra Pekin, Osman Sonant, Özgür Çevik, Mustafa Kırantepe, Erkan Kolçak Köstencil, Tansu Biçer. (Demokrat Haber)