Her yıl Oscar ödül töreninden bir gece önce düzenlenen ve Hollywood’un en kötülerinin seçildiği Altın Ahududu (Razzies) ödülleri sahiplerini buldu

Will Smith ve oğlu Jaden, 2013’ün en başarısız düeti, “Movie 43” ise en kötü filmi seçildi.

Mütevazı 34. ödül töreni, geçtiğimiz gece Los Angeles’ta düzenlendi. “Movie 43” filminin 13 yönetmeni, yılın en kötü yönetmenleri seçildi.

En Kötü Oyuncu ödülüne “After Earth” filmindeki rolüyle Jaden Smith layık görülürken filmdeki partneri ve aynı zamanda yıldız babası Will Smith, En Kötü Yardımcı Oyuncu ödülünü aldı. Baba oğul, ayrıca en kötü çift olarak gösterildi.

“A Madea Christmas” filminin yönetmeni ve aynı zamanda kadın kılığına giren başrol oyuncusu Tyler Perry, En Kötü Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Altın Ahududu Ödülleri’nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Tyler Perry bu ödüle 8. kez layık görüldü.

Yılın en kötü film çalışmaları oylamasına, ödül sitesine kaydolan ve üyelik ücretini yatıran herkes katılabiliyor. Ödül, ilk kez 1981 yılında verilmişti ve o günden bu yana her yıl düzenli olarak dağıtılıyor. Ödül sahibi, altın kaplamalı ahududu maketini alıyor. Ödülün güncel fiyatı 5 doları geçmiyor.

İŞTE ‘ÖDÜL’ ALANLAR

Sinema dünyasının 'en kötüleri'nin seçildiği gecede, Movie 43 ve After Earth 'en kötü' olabilmek için kapıştı. Herkesin ödülleri toplamasını beklediği 'Grown Ups 2' ise hiçbir şey kazanamadı.

En kötü film:

Movie 43

En kötü erkek oyuncu:

Jaden Smith - After Earth

En kötü kadın oyuncu:

Tyler Perry (in drag) – A Madea Christmas

En kötü yardımcı erkek oyuncu:

Will Smith - After Earth

En kötü yardımcı kadın oyuncu:

Kim Kardashian - Tyler Perry’s Temptation

En kötü yönetmen:

The 13 / Movie 43

En kötü senaryo:

Movie 43