Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan dizi oyuncusu Adnan Koç ve 2 kardeşi, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ataşehir'de bir kafeye düzenlenen operasyonda, uyuşturucu temin ettiği ve polise mukavemette bulunduğu  iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden oyuncu Adnan Koç'un da aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, "torbacı"  olarak tabir edilen bir uyuşturucu satıcısının, dizi oyuncularının da arasında bulunduğu bazı ünlü isimlere para karşılığı uyuşturucu verdiği bilgisi üzerine  başlatılan çalışma kapsamında gözaltına alınan ve Anadolu Adalet Sarayı'na sevk  edilen 5 şüphelinin işlemleri tamamlandı.

Savcılıkça ifadesi alınan şüpheliler Ş.K. ve M.P'nin "birden fazla  kişi tarafından birlikte yağma", "gece vakti yağma", "görevi yaptırmamak için  direnme" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından serbest bırakılmasına  karar verdi.

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinde "Behram Paşa" rolünde oynayan Adnan Koç ile kardeşleri A.K. ve M.H.K ise ifadelerinin ardından bu suçlardan tutuklanması  talebiyle hakimliğe sevk edildi. Bu üş şüpheli nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak: Milliyet