Netflix, dispanser açma hayali kuran bir kadının hayatının anlatıldığı yeni dizisinin tanıtımı için esrar üretti. Hollywood'daki bir butikte yalnızca iki gün raflarda kalacak olan ürünler, yalnızca tıbben esrar alması gereken kişilere satılacak.

Çevrimiçi film ve dizi izleme platformu Netflix, esrar dispanseri açma hayali kuran bir kadının maceralarının anlatıldığı 'Disjointed' adlı dizisinin tanıtımı için kendi ürettiği esrarı piyasaya sürdü. 

​ABD'deki yasal kısıtlamalar dolayısıyla internetten sipariş edilemeyecek olan ürünün satışı, bu cumadan pazara kadar Hollywood'da, alternatif tıp ürünleri satan bir butikte, tıbben esrar kullanmak zorunda olan kişilere yapılacak.

Çeşitli renklerde 10 farklı ambalaj içinde üretilen esrar çeşitlerinin Omega Strain, Eve’s Bush ve Rutherford B. Haze adlı üçünün isminin, dizinin yöntmeni Chuck Lorre tarafından verildiği öğrenildi.

Öte yandan Netflix basına gönderdiği açıklamada, ürünlerin kar etme amacıyla değil dizilerin tanıtımı için piyasaya sürüldüğünün altını çizdi.