Tarsus'ta özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği iddia edilen fotoğraflar, hastanedeki hijyen skandalını ortaya çıkardı.

Tarsus’ta  bir özel  hastanenin yoğun bakım ünitesinde çekildiği öne sürülen görüntülerde tıbbi malzemeler yerlerde saçılmış hale görünüyor. Hastane personelinin ise bu manzaradan pek rahatsız olmadığı anlaşılıyor.

 

Fotoğraf: tarsushaber.com

Bir hastane çalışanının tıbbi cihazların olduğu masanın üzerinde ayakları gözüküyor. Öte yandan fotoğrafta yerlere saçılmış evraklar ve tıbbi malzemeler dikkat çeken diğer ayrıntılar. Ancak fotoğrafta en çok dikkat çeken ayrıntı ise oda içerisinde sedyede, ağzında solunum cihazı bulunan bir hastanın bulunması.

"KONUYU ARAŞTIRACAĞIZ"

tarsushaber.com adlı internet sitesine yer alan haberin ardından, Mersin İl Sağlık Müdürlüğü görevlileri, konuyla ilgili ayrıntılı araştırma yapıp, olayın üstüne ciddiyetle gideceklerini söyledi.

Tarsus’taki tüm özel hastanelerin denetimden geçeceğini kaydeden Mersin İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri denetimleri bizzat kendilerinin yapacağını dile getirdi. (Soner Aydın / Demokrat Haber)