Burun estetiği ameliyatından sonra hastanede mikrop kaptığı gerekçesiyle 2 ayağı kesilen Sevinç Çelik, hastane yetkilileri, ameliyatı yapan doktor ve kan tahlillerini alıp onaylayan doktor hakkında bulunduğu suç duyurusu kapsamında savcılığa ifade verdi.

'KANINDA HASTANE ENFEKSİYONU BULUNMUŞTUR'

Posta gazetesinde yer alan habere göre, Kadıköy'de özel bir hastanede burun estetiği ameliyatı olan bir çocuk annesi Sevinç Çelik, burada kaptığı enfeksiyon nedeniyle ayaklarının kesildiği iddiasıyla, hastane yetkilileri, ameliyatı yapan doktor ve kan tahlillerini alıp onaylayan doktor hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Geçtiğimiz aylarda konuya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan 25 yaşındaki Sevinç Çelik'in avukatları, burun estetiği olmak için Çelik'in Kadıköy'de özel bir hastaneye gittiğini belirtti.

2 Mayıs 2014 tarihinde ameliyat öncesi tahlil yaptırmak için Çelik'in hastaneye gittiğini ifade eden avukatlar suç duyurusu dilekçesinde ameliyatın 3 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştiğini kaydetti.

Ameliyatın ertesi günü taburcu olan Sevinç Çelik'in ağrılarının olması ve bu ağrılarının azalmaması nedeniyle tekrar hastaneye gittiği ifade edilen suç duyurusu dilekçesinde "19 Mayıs tarihinde müvekkil ayağa kalkamaz, yürüyemez hale gelmiştir. Yapılan tahliller sonucunda başka hastane tarafından müvekkilin kanında hastane enfeksiyonu bulunmuştur. 21 Mayıs tarihinde ise hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle şuuru kapalı bir şekilde yoğun bakıma kaldırılmıştır" denildi.