Star yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısında Kabataş yalanını ilk yazan Elif Çakır'ın iddiaları için 'saçma sapan kurgu' dedi. Cem Küçük'ün yazısına Çakır, sert tepki göstererek 'tetikçi' dedi.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Kabataş’ta başörtülü bir kadına yönelik saldırı olduğu yönündeki iddialara ilişkin olarak, bu iddiaları yayan gazetelerin eski ve mevcut yazarları arasındaki tartışma sürüyor.

Hükümete yakınlığıyla bilinen Star gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, bugünkü yazısında, Kabataş’la ilgili haberlerin “kurgu” olduğunu belirtmesi ve gazetenin eski yönetimini kast ederek, “[bunların] saçmasapan kurgular üreterek bizleri haklı iken haksız duruma düşürdüğünü de herkes hatırlıyor” demesine, gazetenin eski yazarı Elif Çakır’dan sert tepki geldi.

Kabataş’la ilgili iddiaları gündeme getiren ilk kişi olarak bilinen ve saldırıya uğradığını iddia eden kadınla yaptığı röportaj o dönem Star gazetesinde manşet olarak verilen Elif Çakır, twitter hesabından paylaştığı mesajda, Cem Küçük’ü kast ederek, “Allah tetikçinin de akıllısını versin! Tetikçi şuursuz talimatçı medya patronu şuursuz olursa. Seveyim savunayım derken ayağa sıkarsın” diye yazdı.

Çakır’ın bu mesajında, “medya patronu şuursuz olursa” sözleriyle de Star ve Akşam gazetesinin sahibi Ethem Sancak’ı kast ettiği yorumları yapıldı.
Elif Çakır, bu mesajından hemen sonra ise “Kendisine saldırıları karşılığında vaat edilen GYY olmadığında ne olacak? 1 dönem gururla yazdığım kurumun düştüğü pespaye duruma üzülüyorum” mesajını yazdı.

Eski gazetesi için “pespaye” demesi dikkat çeken Elif Çakır, kısa bir süre sonra bu iki mesajı da sildi.