Ünlü oyuncu Levent Üzümcü, bir tweet'i nedeniyle sosyal medya ve internet medyasında kendisini hedef alan yorumlara yanıt verdi.

Peygamberi hakaret ettiği iddialarını kesin bir dille red eden Üzümcü "işiniz gücünüz hedef yaratmak. aklımın ucundan geçmeyen şeyleri demişim gibi bir hava yaratarak cadı avı yapmak." dedi.

"İSTEDİĞİNİZ KADAR YIRTININ ORADAN BİR ŞEY ÇIKMAZ"

Üzümcü’nün "Aranda 1600 yıl fark olan bir adamla aynı zaman diliminde yaşamanın zorluğuna ilaç olur mu demokrasi?" yazılı tweeti sosyal medya ve muhafazakar internet medyasında Hz. Muhammed’e hakaret olarak yorumlanmıştı.

Bu çıkarsamanın "cadı avı" harekatının bir parçası olduğunu vurgulayan Levent Üzümcü Twitter'dan yaptığı açıklamada "İstediğiniz kadar yırtının oradan bir şey çıkmaz.kimsenin inancını hedef almadığımı ya da birini kast etmediğimi tarafsız okuyan herkes anlar.." dedi.

Levent üzümcü'nün konuyla ilgili attığı tweetler şöyle:

"NE ZAMAN KİMİN İNANCINA DİL UZATTIM?"

- Israrla cadı avı yapmaya çalışıyorsunuz. Küfür kıyamet itibarsızlaştırma çabası ve tehditle. Demediğimi demişim gibi anlıyorsunuz.

- Mağdur edebiyatı yapma ihtiyacınız o kadar fazla ki. Çünkü başka türlü varolamayacağınızı düşünüyorsunuz.Ne zaman kimin inancına dil uzattım..

- Yazdıklarım üzerinden de mazlum olma çabanız boşa.

- İstediğiniz kadar yırtının oradan bir şey çıkmaz.kimsenin inancını hedef almadığımı ya da birini kast etmediğimi tarafsız okuyan herkes anlar..

- işiniz gücünüz hedef yaratmak. aklımın ucundan geçmeyen şeyleri demişim gibi bir hava yaratarak cadı avı yapmak.

- Demedim dememe gerek yok okadar açık ki herhangi birini hedef almadığım böyle deşarj olmak istemişsiniz lütfen yazılanlara birkez daha bakın..

- Daha da diyecek sözüm yok. bu güne kadar yüzlerce kez yazmışım.hiç kimsenin inancına asla saldırmadım.
(gazeteciler.com)