Beyaz TV’de yayınlanan Başbakan Erdoğan'ın hayatını konu alan "Ustanın Hikayesi" adlı belgesel, reyting sıralamasına giremedi.

Başbakan Erdoğan kendi hayatının anlatıldığı "Ustanın Hikayesi" belgeselinin ilk bölümünde canlı yayına katıldı. Belgeselde Başbakan Erdoğan’ın hayat hikayesiyle ilgili birçok sanatçı görüşleri, bazı canlandırmalar ve çocuklarla yapılan röportajlar yer aldı.

Dün akşam Beyaz TV’de yayınlanan belgesel, reyting sıralamasında istediği yeri bulamadı. AB grubunda dün en çok izlenen program Kanal D’de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizi olurken, Beyaz TV’de yayınlanan "Ustanın Hikayesi" sıralamada ilk yüze giremedi.

İkinci en çok izlenen program TRT’de yayınlanan "Seksenler" adlı dizi olurken, en az izlenen ve sıralamanın sonunda yer alan program "Deli Yürek" adlı dizinin tekrar bölümü oldu.

REYTİNG KURBANI OLUR MU?

Beyaz Tv'de yayınlanan belgeselin aylardır tanıtımı yapılıyordu. Ancak istenen reytingi alamadı. Beyaz Tv yönetiminin beklenen reytingi almaması nedeni ile diğer yapımlar gibi "Ustanın Hikayesi" belgeselini de yayından kayldırıp kaldırmayacağı merak konusu oldu. (Cumhuriyet)