İnternethaber/ Programın sunucusu canlı yayında Başbakan Erdoğan'ın nüfusunu kullanarak bir kişiyi tehdit etti. İnanılmaz sözler:

TGRT kanalında Ekonomi Kulise programını sunan gazeteci-yazar Ziya Osman Açıkel, canlı yayında ağızları açık bırakan tehditler savurdu. TGRT spikeri, bunu yaparken Başbakan Erdoğan'a 'yakın olduğunu" ima etti, iktidarın olanakları ile o kişiyi cezaevine attıracağını fütursuzca dile getirdi.

Gazeteciler.com'da yer alan haberde Osman Ziya Açıkel'in sözleri ağızları açık bırakıyor.
Pazartesi gecesi yayınlanan programda Açıkel, ekrandan alenen tehditler savuruyor. Üstelik de çok çirkin bir lisanla...

Önce bu konuşma için "TGRT'deki büyüklerinden izin" aldığını söylüyor. Diyor ki:

-"Önümüzdeki günlerde programımızdaki elektrikli havayı, dozajımızı biraz daha arttıracağız. Bu konuyla ilgili bazı önemli büyüklerimden izin aldım"...

Ve ilk örneğini veriyor dozaj artırmanın:

-"Bir kurum hakkında sağda -solda negatif, kötü niyetli yaklaşımlar sergileyen bir bey var. Biz ne beyler, bayanlar gördükkk!! Ağzının ayarını çok bozuyormuşsun sağda solda. Artık yüzün ak mı olur kara mı olur pek yakında ben canlı yayında ekrana getireceğim."

ERDOĞAN'IN ADINI KULLANARAK TEHDİT EDİYOR

Sonrası tam bir şok!
Haddini bilmeyen bu arkadaş, ekrandan tehdide devam ediyor.
Üstelik bu kez Başbakan Erdoğan'ın nüfuzunu kullanmaktan çekinmeyerek...
İktidar nimetlerini sahiplenerek...
Ergenekon davasını sopa olarak gösteriyor ve şoke eden şu sözleri söylüyor:

-"Hele şu Bakanlar Kurulu kurulsun. Bir gideyim Başbakana 'hayırlı olsun' diyeyim. Ondan sonra aleyhte konuşmak neymiş bu beyefendi ile hesaplaşacağız. Hiç merakı olmasın. Artık çok şey değişti. Neler göreceğiz, neleeeer... Ne operasyonlar göreceğiz. Demirparmaklıklar ardında kimlerin olduğunu göreceğiz. Ben burdan söyleyeyim. Arkadaşın da zaten 2 çocuğu var babalarından uzun süre uzakta kalmasalar iyi olur."

İŞTE CANLI YAYINDAKİ SÖZLERİ: