Taraf geçtiğimiz haftalarda yazdığı yazı nedeniyle Ahmet Altan'ı mahkemeye veren Erdoğan'ı, Annan Planı sürecinde aralarının açıldığı ve Ergenekon sanıkları ile yakın ilişkileri bulunan Rauf Denktaş'a benzetti.

KIBRIS'TA TARİHİ MİTİNG
Kıbrıs'ta 28 Ocak'ta yapılan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin politikalarını eleştiren mitingin etkileri devam ediyor. Başbakan dün yaptığı açıklama ile göstericilerin Rumlarla işbirliği içinde olduklarını söylemişti. Eylemcilerin fotoğraflarını dikkatle incelediklerini açıklayan Erdoğan, KKTC yönetimini de gereğini yapmaya davet etti.

Başbakan'ın sözlerini tepkiyle karşılayan sendikalar ise bugün Kıbrıs'ta bir basın açıklaması ile başbakanın sözlerini protesto edecekler.

EN BÜYÜK DESTEK DENKTAŞ'TAN
Başbakan Erdoğan'ın tepki çeken sözlerine ise en büyük destek Rauf Denktaş'tan geldi. Denktaş yaptığı açıklamada, Erdoğan'ın az bile söylediğini belirtmişti.

Ergenekon davası öncesi Ergenekon sanıklarıyla kolkola mitinglere katılan, platformlar oluşturan Rauf Dentaş'ın yıllar sonra Erdoğan'la aynı safta yer alması dikkat çekti.