Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a 'ilan-ı aşk etmesi'yle tanınan Ethem Sancak’ın sahibi olduğu Star gazetesi, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’ı hedef gösteren "Susturun şu şirreti" başlıklı bir haber yayınladı ve haberi birinci sayfadan verdi.

Diken'deki habere göre, Yüksekdağ’ın, bir kez daha Irak İslam Şam Devleti (IŞİD) militanlarının hedefi olan Kobani’nin Türkiye sınırındaki noktaya düzenlediği ziyareti okurlarına aktaran Star, Yüksekdağ’ın “Şirretlik yaparak insanlık suçunun sorumluluğunun üzerini örtemezsiniz” sözleri nedeniyle haberi için, 'Susturun şu şirreti' başlığını 'uygun' buldu.

Gazete, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı da  Takvim gazetesine benzer biçimde, "Nişantaşı’nın cici çocuğu" olarak tanımladı.

Star gazetesi, "provokatörlük yaparak, halkı yeniden sokağa dökmeye çalışmak"la suçladığı Yüksekdağ’ın Kobani sınırına düzenlediği ziyareti internet sitesindense, "Ateşle oynuyor" başlığıyla duyurdu.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ise Star'a twitter hesabından yanıt verdi. Demirtaş, "HDP'li vekiller yerine IŞİD'in barbar tecavüzcü halifesini mecliste görmeyi hayal ettiğinizi biliyoruz.  Ama bu "rüyanız" kabus olmaya devam edecek," dedi.

İşte Demirtaş'ın o tweet'leri: