Star Medya Grubu başkanı Murat Sancak'a suikast girişiminde bulunuldu. Sancak'ın aracına çarpan yüzleri maskeli 2 kişi daha sonra aşağı indi ve yaylım ateşi açtı. Araca 22 kurşun sıkıldığı bildirildi. Saldırının ardından 2 kişi geldikleri araçla kaçtı. Sancak, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

KAZA SÜSÜ VEREREK SALDIRI

İşyerine gitmek üzere evinden çıkan Murat Sancak, Hadımköy Çamlıca caddesinde silahlı saldırıya uğradı. Sancak'ın aracına arkadan bilerek çarparak kaza süsü veren saldırganlar aracı çapraz ateşe tuttu. Saldırı sonrasında Sancak, koruması ile birlikte araçtan inip aracın arkasına geçerken, Sancak'ın koruması ise saldırganlara silahıyla karşılık verdi.

SANCAK VE KORUMASININ DURUMU İYİ

Yaşanan çatışmada yüzü maskeli 2 kişi olay yerinden kaçarken, Star Medya Grubu Başkanı Murat Sancak ve korumasının durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

OLAY YERİ İNCELEME YAPIYOR

Saldırı sonrasında bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, Sancak'ın aracı üzerinde olay yeri ekipleri inceleme yapıyor. Saldırıda Sancak'ın aracına 20'ye yakın mermi isabet ettiği ifade edildi.

24 TEMMUZ'DA BOMBA BIRAKILMIŞTI

24 Televizyonu ve Star Gazetesi’nin bulunduğu binanın bahçesine 24 Temmuz'da da zaman ayarlı bomba bırakılmıştı, ancak patlamadan etkisiz hale getirilmişti. Saldırıyı MLKP örgütü üstlenmiş ve şu açıklamayı yapmıştı: "Attığı manşetle devrimci bir kadının şahsında kadınlara hakaret etmeye kalkan Star gazetesini yayınlayan kuruma 19 Temmuz'da bomba yerleştirdik."