Eski Savcı Gültekin Avcı'nın 21 Eylül'de tutuklandığı günden beri Twitter fenomeni Fuat Avni'nin de tweet atmadığını ileri süren Sabah gazetesi, "Twitter tetikçisi Fuat Avni, Gültekin Avcı mı?" diye sordu.

"Gültekin Avcı tutuklandı, Fuat Avni'nin sesi kesildi" başlıklı haberde konuya ilişkin iddialarda bulunan Sabah; Fuat Avni hesabından 21 Eylül'den bu yana tek bir tweet bile atılmadığını ileri sürdü.

Haberinde, "Selam Tevhid Kumpası Soruşturması kapsamında tutuklanan eski savcı ve Bugün yazarı Gültekin Avcı tutuklandıktan sonra, algı operasyonları yapan Fuat Avni'nin hesabı sustu," diyerek Avcı'nın Fuat Avni olduğuna işaret eden Sabah, "Devlet içine sızan FETÖ elemanlarından alınan gizli bilgileri yaymak için oluşturulan ve bir grup tarafından yönetildiği düşünülen Fuat Avni isimli hesabın Gültekin Avcı tutuklandıktan sonra hiçbir şey yazmaması akıllara eski savcının Fuat Avni ile irtibatının olabileceği düşüncesini getirdi," dedi.

Avcı'nın daha önce yazdığı, "Attığı tweetlere bakılacak olursa, Fuat Avni vatanı satanlarla-hainlerle mücadele içinde. Bir tek yalanının olmaması bile güven telkin ediyor," tweet'inin hatırlatıldığı haberde, Avcı açıkça hedef gösterildi.