(Demokrat Haber) Paris’te 3 Kürt kadın siyasetçinin uğradığı suikast sonrası yine komplo teorileri üretilmeye başladı. Her ne kadar komplo teorilerine itibar etmesek ve bunları yayınlamayı tercih etmesek de bu defa komplo teorisi sevenlere, hatta bunu meslek haline getirenlere, mesela Emre Uslu’ya malzeme olsun diye aşağıda Mehmet Baransu’nun 9 Aralık 2012 günü yazdığı twetter mesajlarını yayınlıyoruz.

Biliyorsunuz Mehmet Baransu MİT tarafından takip ediliyordu. Polislere kendini takip eden MİT’çileri yakalattı. Ve iddia odur ki MİT AK Parti ve Başbakan’ın, polis de Fethullah Gülen Cemaat’nin etkisinde. Yine iddiaya göre, AK Parti ve Cemaat arasındaki savaş da MİT ve polis üzerinden sürdürülmektedir. Yani Baransu da Fethullah Gülen cemaatiyle aynı cephede denilebilir.

“Gazeteci” Mehmet Baransu 9 Ağustos’ta PKK’nin lider kadrosu öldürülmeli diye azmettiricilik yaparken cemaatin Kürt Sorunu’na önerdiği çözüm Sri Lanka modeliydi. Devlet PKK ile müzakerelerde ilk önce silahlı güçlerin sınır dışına çekilmesinde ısrar ediyor, herhalde sonrasında Kandil’e girerek hepsini Sri Lanka’da olduğu gibi imha edebileceğini hesaplıyordu.

Neyse… Çok uzatmayalım… Biz doneleri verelim, komplo teorisini uzmanları üretsin.

KURTLA YİYİP KUZUYLA MELEŞMEK Mİ?

İşte bir done daha:

Fethullah Gülen geçtiğimiz günlere kadar imha edilmeleri yönünde konuşmalar yaptığı PKK’liler için yeni süreçte, “bence- el de öpülebilir, etek de öpülebilir” derken Cemaatin bir kanalından Paris’teki suikastler sonrası ilginç bir mesaj paylaşıldı.

Twitter'da Samanyolu TV'nin resmi hesabından cinayetlerle ilgili ırkçılar tarafından başlatılan #ParisŞimdiDahaGüzel etiketine destek verilerek şu mesaj atıldı: