İMC TV’de dün akşam yayınlanan Ayşegül Doğan'la Gündem Müzakere programında Nuray Mert, Aslı Aydıntaşbaş'ı eleştirdi.

Ayşegül Doğan'la Gündem Müzakere'ye konuk olan Nuray Mert, Aslı Aydıntaşbaş'ın Milliyet gazetesinde İran'la ilgili çıkan haberini değerlendirdi.

İran'ın KCK'ye sınırdışına çekilmemesi karşılığında silah yardımı yapacağı iddiasının fazlasıyla yönlendirilmiş bir haber olduğunu söyleyen Mert, "Suriye konusunda Milliyet gazetesi ve Aslı Aydıntaşbaş sonu gelmeyen iddialar ortaya atıyorlar" dedi.

Nuray Mert, “Ben Aslı’nın haberlerini fazlasıyla taraflı buluyorum. Her işin altından Suriye’yi çıkarması, daha 2-3 gün önce Milliyet’in manşeti Dicle Üniversitesi’ndeki olayların ardından 30 tane Suriye muhaberatçısının çıktığı idi. Bunun kaynağı doğrulandı mı Allah Aşkına. Ben bu gazeteden başka böyle bir şey duymadım. Bunun gibi bir takım haberler, manşetler, özellikle dış haberlerde Aslı Aydıntaşbaş imza atıyor. Aslının yaptığı her haber yanlıştır demiyorum, ama Suriye konusunda Aslı ve Milliyet gazetesi Suriye konusunda birçok sonu gelmeyen iddia ortaya attılar. Özellikle de o kaynaktan geliyor olması beni daha çok düşündürüyor” dedi. (Demokrat Haber)


Gündem Müzakere'de Nuray Mert, Aslı Aydıntaşbaş... ile gundem_muzakere