artı 1'de geçen hafta yayınlanan 'Her Şey' programına konuk olan Fatih Altalı'ya programın sunucusu Mirgün Cabas, kendisinin de aynı süreçten geçtiğini ve Gezi sürecinde istifa ettiğini anlatmıştı.

Bugün konuk olduğu 5N1K programında Cüneyt Özdemir'in de 'Mirgün Cabas' gibi neden istifa etmediği yönündeki sorusuyla karşılaşan Altaylı, 'Ben de Cabas gibi yalan mı söyleyeyim' yanıtını verdi.

Cabas'ın istifa etmediğini, NTV'de program yaparken görevden alındığını bunun üzerine motosikletle tura çıkıp bunun programını yaptığını sonra da aynı grup içinde yayın yapan GQ dergisinin başına geçtiğini belirten Altaylı, 'Bu mu istifa etmek' diye sordu.

Cabas'ın bu sözlere yanıtı gecikmedi. Cabas, canlı yayında program devam ederken Altaylı'ya twitter'dan şu cevabı verdi:

"Eğer üzerinde baskı varsa, kendini kullandırtma, ya da bize, burada bulunmam sizin için nimettir ben gidersem, kötüsü gelir deme kötüsü gelsin, görelim. Herkes de o kuruma artık o yeni gelen adamın yönettiği kurum diye baksın. Sen bu işe paravan olma. Baskıları göğüslüyorum dediğin şey, gerçekleri eğip bükmek, sağlık bakanlığına basın müşavirliği yapmak. Bir de üzerine teşekkür bekliyor.. Evet yaptığın haberin açıklamasını bakana yapmak zorunda kalabilirsin, ama bakanlık adına habere mazeret hazırlamak da senin işin mi? Fatih, eğer ben senin performansını gösterseydim sonsuza kadar NTV'nin yayın yönetmeni olurdum.. Beni kötü habercilikten almadılar görevdeneğer senin yaptığının yarısını yapmayı midem kaldırsaydı, ömrümün sonuna kadar GQ'yu da yönetirdim.ses kaydıma montaj yapıldı" diyen adam, işmden istifa ettim diye bana samimiyetsiz diyor... İşte bu yüzden sabaha kadar konuş fatih.." (Medyatava)