Dün Çağlayan'da yaşanan rehine kriziyle ilgili attığı bir tweet nedeniyle hükümete yakın gazetelerin hedefi haline gelen gazeteci Mirgün Cabas’ın ardından bugün de İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırıyla ilgili haber nedeniyle CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, 'linç edildi'.

diken.com'un haberine göre, Nevşin Mengü, saldırının gerçekleşmesinden hemen sonra yayınlanan görüntülerde haberi sunarken, "Bir terör saldırısı gerçekleşti. Daha doğrusu terör saldırısı demeyelim, saldırı diyelim. Şu an emin değiliz bilmiyoruz," dedi.

Başta Sabah ve Haber 7 olmak üzere hükümete yakın haber siteleri Mengü’nün bu laflarını “Terör saldırısı diyemedi” diyerek haber yapınca Twitter’da ‘Ak Troller‘in başını çektiği grup, CNN Türk spikerine linç kampanyası başlattı.

‘KANA VE LİNCE SUSAMIŞLAR’

Nevşin Mengü ise Twitter hesabından “O saatte, saldırının ne olduğu, ne olup ne bittiği belli değildi. Saldırı ile açıklama daha sonra yapıldı. Bizim işimizi elimizde bilgi olmadan savurmak değil, en doğru bilgiyi alıp doğrulatıp yayınlamak. Ama kime laf anlatıyoruz… Kana ve lince susamış bir guruh var. Taşlasınlar bakalım” açıklamasını yaptı.

Mengü tehdit, hakaret ve küfürleri de retweet’leyerek takipçileriyle paylaştı.