Yayından kaldırılan Adını Feriha Koydum-Emir'in Yolu dizisinin oyuncularından Ayşegül Çıdamlı, eski rol arkadaşı Hazal Kaya'nın bu projeden rahatsız olduğu için ayrıldığını söyledi.

Çıdamlı, "Hazal senaryo gereği bekaret kontrolüne götürülünce itiraz etti" dedi.

Çıdamlı, çok sevdiğini söylediği eski rol arkadaşı Hazal Kaya'yı eleştirdi. "Ben Hazal'ı çok seviyorum, tatlı bir kız, ama sitemin getirdiği bir çapraşıklık var" diyen Çıdamlı, "Çok genç bir insana bunun meşakkatini çekmeden, birden bire çok büyük bir sevgi yüklerseniz sonuç bu olur. İnsanlar dükkanları yıkıyordu Hazal'ı bir saniye görebilmek için" dedi.

Ayşegül Çidamlı, verdiği röportajda sanılanın aksine Hazal Kaya'nın diziden kendi isteğiyle ayrıldığını belirterek "Hazal doğruları söylemiyor. Uzun süre nefret kusup 'Bu lanet diziden ayrılmak istiyorum' diyordu. Her gün sette kavga çıkarıp, senaryoyu sürekli kötülüyordu, senaryoya müdahale ediyordu.'Böyle demeyeceğim, şunu söylemeyeceğim' diye. Bir gün bana dedi ki,'Ayşegül abla bekaret kontrolüne götürüyorlar, sen olsan itiraz etmez misin?' Dedim ki 'Hazal seni götürmüyorlar'. O kadar özdeşleşmişti ki rolüyle. Hazal ile Feriha birbirine karıştı" şeklinde konuştu.

"Hazal sadece bu sahnede değil, bu projede rahatsızdı, o yüzden gitti" açıklamasında bulunan Ayşegül Çıdamlı, "Ben de 7 gün çalışıyorum ama ben Hazal'ın aldığı paranın 20'de birini alıyordum. O zaman diyorsun ki; sen bu işe evet dediysen, bu parayı alıyorsan bu işin gerekliliklerini yerine getireceksin. Kimse kimseyi zorla dizilerde oynattırmıyor" dedi.