Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir, cep telefonunun internette paylaşılarak ülkücüler tarafından arandığını ve kendisine "eşek, katır" gibi ithamlarda bulunulduğunu belirtti.

Yükselir, durumu anlatan yazısında, kendisine yönelik saldırıların Pazar günü başladığını söyleyerek, "Gece yarısı telefon çalıyor. Fırlıyoruz yataktan eşimle birlikte. Kalın sesli adamın biri 'Sevilay Yükselir'le mi görüşüyorum?' diyor. 'Evet' diyorum cevaben. 'Siz Ülkücülere eşek demişsiniz! Eşşek, hatta katır olan sizsiniz!' diyor," diye aktardı.

Yükselir cep telefonunun bir internet sitesinde yayınlandığını öğrendiğini, ilgili siteyi aradığında ise kendisine, "Sen bize eşek diyorsun ayıp olmuyor da, biz cep telefonunu yayınlayınca mı ayıp oluyor?" cevabının verildiğini söyledi.

"Baksanıza adamlara vur diyorsun vuruyorlar! Öl diyorsun ölüyorlar ve 'Al şu telefonu hakaret et' diyorsun ediyorlar!" diyerek tepkisini dile getiren Yükselir, durumdan ötürü korktuğunu belirterek, Devlet Bahçeli'nin 'çok geç kalmadan camiasına kritik bir dokunuş yapması' gerektiğini söyledi.