Fenomen televizyon dizisi Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve Dan Weis, dördüncü sezonun merakla beklenen final bölümünün ‘serinin bugüne kadar çekilen iyi bir saati‘ olduğunu söyledi.

Dünya çapında milyonlarca izleyici ‘The Children (Çocuklar)’ isimli bölümü heyecanla beklerken, yapımcılar ortak açıklamasında beklentileri iyice yükseltti. Açıklamada, ”The Children bugüne dek çektiğimiz en iyi sezon finali oldu. Oyuncularımızın performansı, Alex Graves’in yönetmenliği ve Ramin Djawad’ın yazdığı replikler, belki de bugüne kadar yarattığımız en iyi bir saat içinde biraraya geliyor’‘ denildi.

‘DAHA İYİSİNİ NASIL YAPACAĞIZ BİLMİYORUZ’

Benioff ve Weis, bir daha ‘bu kadar iyi’ bir bölüm çekemeyeceklerinden endişe duyduklarını da belirtti: ”Bu bölüm bizi biraz korkuttu. Çünkü sonrasında beşinci sezonu çekmemiz gerekecek ve bu final bölümünden daha iyisini yapmanın bir yolunu bulmamız lazım.”

‘The Children‘ isimli sezon finalinin dizinin 66 dakikalık diğer bölümlerinden biraz daha uzun olması bekleniyor. Geçen seneki sezon finali, 5.9 milyon defa yasadışı yollardan indirilerek ‘rekor‘ kırmıştı. (Diken)