Flash TV önceki gece Türk televizyonunda bir ilki gerçekleştirdi! 'Gece Hattı' programında ekrana getirilen görüntüler 'pes artık' dedirtti.

Türk F-16'larının PKK kamplarını bombalama anını ekrana getiren Flash TV, haberin fonuna koyduğu ses efektleriyle herkesi şaşırttı.

Türk Hava kuvvetlerinin PKK kamplarını patlatma anını milli maçlara benzeten Taşkın, bu heyecanı arttırmak için F-16'ların bombaları bırakma anını farklı şekilde kurguladıklarını söyledi.

‘Siz bizim canımızı acıttınız alın bu da karşılığı diyoruz ve sanki milli takımımız gol atıyor gibi heyecana kapılıyoruz’ diyen Flash Tv haber sunucusu Gökhan Taşkın hazırlanan videoyu izleyicilerin çok beğendiğinden ve yoğun istek aldığından bahsetti ve görüntülerin yüreklerdeki acıyı hafiflettiğini söyledi.

Ertesi gün yaptığını savundu ve Erdal Sarızeybek’e de izletti

Flash TV haber şovmeni yaptığı haber şovundan bir gün sonra programında Emekli Albay Erdal Sarızeybek'i konuk edip, terörün çözümü ve bu konuda neler yapılması gerektiği üzerinde durdu.

Programda, yapılan hava harekatını yetersiz olduğunu savunan ve eleştiren Gökhan Taşkın kendi hazırladığı klibi ikinci kez paylaşmak istedi.

Bu akılalmaz yayına RTÜK'ün ne diyeceği merak konusu... (İlkehaber)