Skytürk360’ta yayınlanan Şimdi Söz Sizde’de Hilmi Hacaloğlu’nun sorularını yanıtlayan Banu Güven, “bir bağımsız projeden teklif aldım. Hatta daha ilerisine geçtik diyebiliriz” dedi.

Yaklaşık bir buçuk yıldır ekranlardan uzak duran Banu Güven, Skytürk 360’ta ekranlara dönüş sinyali verdi.

Banu Güven, “bir bağımsız projeden teklif aldım. Daha ilerisine geçtiğimizi söyleyebilirim. Ekranda görmeyi özlediğiniz bir takım isimlerle birlikte olacağız” dedi.

BANU GÜVEN’LE UĞUR DÜNDAR AYNI TELEVİZYONDA MI?

Hilmi Hacaloğlu’nun “Uğur Dündar’ın ana haber bülteni sunacağı televizyon mu?” sorusu üzerine, “Uğur Dündar’la ilgili açıklamaları yapacak kişi ben olmamalıyım. Çok iyi bir iş bölümüyle hazırlık yapılan bir oluşum var. Zamanı gelince açıklaması olacaktır. Onun adına da bir şey söyleyemem. O kanalın kurucuları ve yöneticileri yapacaktır” yanıtını verdi.

Medyatava’ya gelen duyumlara göre; Banu Güven’in sözünü ettiği yeni proje, Uğur Dündar’ın da ana haber bültenin sunacağı, Tuncay Mollaveisoğlu’nun kuruluş çalışmalarını yürüttüğü, sosyal demokrat işadamlarının destek verdiği üzerinde çalıştığı televizyon.

GÜVEN, YAKINDA BİRGÜN’DE

Banu Güven programda Birgün gazetesinde yazmaya başlayacağını da açıkladı. Birgün gazetesinin çok tartışılan Başbakan Erdoğan’ın ağzını bantladığı birinci sayfasından sonra yaşanan sorunların aşıldığını belirten Güven, “Tekrar konuşuyoruz, arkadaşlarla. Önemli bir dönemden geçtiğimizi düşüyorum. Arkadaşlarla bugün de görüştüm bir süre sonra ben de dahil olacağım” dedi.