GAZETECİLER.COM - Medya dünyasının ve elbette en çok da Ertuğrul Özkök'ün merakla beklediği açıklama Bahattin Yücel’den geldi.

 

Ertuğrul Özkök bugün köşesinden Aydın Doğan'a, "Bahattin Yücel "Evet Ertuğrul Özkök bana böyle bir şey söyledi" derse, bu istifa mektubumu o an yürürlüğe koyunuz" diyerek kellesini giyotine uzatmıştı.

 

Bahattin Yücel bir anda "kader adamı" oldu... Eski bakana ulaşmak için gazeteciler sıraya girdi ancak o telefonlara çıkmadı. Twitterdan "CNN-Türk'teki tartışma nedeniyle Anadolu Ajansına kısa bir açıklama gönderdim. Sanırım biraz sonra servis edilir" diye mesaj attı, merakları daha da körükledi. Ancak, AA'dan söz konusu açıklama bir türlü gelmedi.

 

"Kelle koltukta" Bahattin Yücel'in ne diyeceğini bekleyen Ertuğrul Özkök'ü ferahlatacak açıklamayı İnternethaber.com yazarı Yavuz Oğhan aldı.

 

Yavuz Oğhan'a konuşan Bahattin Yücel, Özkök'ü ipten alan şu sözleri söyledi;

 

"Ertuğrul bu konuda en suçsuz adam. Can geldi böyle bir takım duyumlar olduğunu, Zafer Mutlu'dan duyduğunu söyledi. Yolsuzlukla ilgili dosyalar olduğunu anlattı. Ben de süratle aradım böyle bir dosya elimde yok dedi Ertuğrul. Bu olayın şimdi niye böyle çıktığını anlamış değilim."

Ertuğrul Özkök bu açıklama ile kendini bu konuda kurtarmış oldu. Bakalım iddianın sahibi olan ve herkesin yalanladığı Can Ataklı şimdi ne diyecek?