Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, “Akşam Gazetesi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İbrahim Kalın ile AKP Milletvekilleri, yüzlerce yazar, akademisyen ve gazetecinin de katıldığı Kürt konferansında açık havada çekilen bir fotoğrafı gizli örgüt toplantısı olarak deşifre etti. Bu başarılarını kutluyor, soytarılıklarına devam etmelerini bekliyorum” dedi.



Akşam'da Devrim Tosunoğlu imzalı "İsrail İmamıyla K.Irak'ta Randevu" ana manşetiyle gazetede, "Terörün K. Irak'ta ihanet buluşması" başlığıyla internet sitesinde yayınlanan haberde şöyle deniyordu: "Birbirlerine siyahla beyaz kadar zıt görünen HDP ile FETÖ’nün Kuzey Irak’ta kol kola temaslarda bulundukları ortaya çıktı. İçişleri Bakanlığı’nın başına 1 milyon lira ödül koyduğu FETÖ’nün İsrail ve Ortadoğu İmamı Harun Tokak’ın HDP’liler ile birlikte PKK, MLKP, TKP, YCK, ERNK ve KUK gibi terör örgütü üyeleriyle toplantıya katıldığı belirlendi."



Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın Akşam Gazetesinde çıkan haberle dalga geçen yazılı açıklaması şöyle oldu:

“FLAŞ! FLAŞ! FLAŞ!

Akşam Gazetesi’nden Büyük Bomba Haber!

Akşam Gazetesi 15-16 Şubat 2009 tarihlerinde Erbil’de yapılan ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İbrahim Kalın ile AKP Milletvekilleri, yüzlerce yazar, akademisyen ve gazetecinin de katıldığı Kürt konferansında açık havada çekilen bir fotoğrafı gizli örgüt toplantısı olarak deşifre etti.

Bu başarılarını kutluyor, soytarılıklarına devam etmelerini bekliyorum!

Ethem Sancak sahibi olduğu gazetenin manşetlerine bakmıyor herhalde !!!”

DEMOKRAT HABER