"Haramzadeler" adlı hesap üzerinden daha önce yayınlanan ‘Alo Fatih’ ses kayıtlarının daha önce dört çarpıcı bölümü yayınlanmıştı. ( 'Alo Fatih' serisi burada >>> )

Akdoğan'dan Meclis TV itirafı

Habertük’e yönelik Başbakan’ın müdahalelerini yayınlayan "Haramzadeler" şimdi de Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan’ın tapelerini yayınladı.

Twitter'dan yayın yapan "Haramzadeler" hesabının yeni paylaştığı tapelerde Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın Fatih Saraç'ı CHP'lilerin Meclis konuşmalarının yayınlanması nedeniyle fırçaladığı görülüyor.

AKDOĞAN'DAN CHP FIRÇASI

Akdoğan, Saraç'ı "Biz Meclis TV'yi kapattırıyoruz kimse görmesin diye siz canlı Meclis'i veriyorsunuz" sözleriyle azarlıyor. Diğer bir tapede ise Akdoğan'la konuşmasının hemen ardından Saraç'ın Habertürk'ten Abdullah isimli çalışanı arayıp durumu düzeltmeye çalıştığı görülüyor.

ULUDERE'Yİ NE GAZETEDEN NE TELEVİZYONDAN GÖRDÜK ALLAH'A ŞÜKÜR!

"Haramzadeler" hesabının paylaştığı diğer tape kayıtlarına göre Habertürk'teki "AKP komiseri" Fatih Saraç'la Başbakan dışında Taner Yıldız, Hüseyin Çelik ve Yalçın Akdoğan da görüşmüş.

"ULUDERE'Yİ HİÇ GÖRMEDİK"

Fatih Saraç'ın Taner Yıldız'la yaptığı görüşmede Yıldız'a Uludere Katliamı'nı televizyon olarak hiç görmediğini söyleyip bununla övünmesi dikkat çekti. Yıldız'ın "doğru" sözüyle onaylaması üzerine Saraç, "Allah'a şükürler olsun ne televizyon ne gazeteden gördük" diye devam etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AKP Sözcüsü Hüseyin Çelik ve Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'ın Fatih Saraç'la konuşmalarını yansıtan tape kayıtları şöyle:



Habertürk ile Başbakan arasında köprü kuruluyor:

Başbakakandan talimat : Aramızdaki Köprü Yalçın (Akdoğan) Olsun



Fatih Saraç Başbakan tarafından Habertürk'e Hükümet Komiseri olarak atanıyor.

ALO Fatih: Beni önden Sabahtan arayın. öyle bir misyonum var, büyüğümüz de biliyor.

Hüseyin Çelik: Yeni misyonun hayırlı olsun.

Alo Fatih: Kenan Bey, Fatih, hepsi bana bağlı



ALO Fatih: "Uludereyi ne  televizyondan ne gazeteden gördük başbakan da teşekkür etti."

Alo Fatih: "Başbakanla görüştük, dedi ki bana, artık orada oturman lazım, aradım mı ordan çıkıcaksın.



HT'de köprü görevi verilen Yalçın Akdoğan, CHP meclis konuşması verildiği için fırça atıyor.

ALO Fatih sorumlu şahsı arayarak orda 3 gün polis gibi oturacaksın talimatı veriyor.