Eski AK Parti milletvekili ve Sakarya Kent Konseyi Başkanı Ali İnci, bir toplantı sonrası gazeteciye 'hakkında kötü yazmamasını' aksi halde 'onu kötü edeceğini' söyledi. İnci, “Hendek’te hukuk da, mahkeme de, belediye de benim” diye konuştu.

Sakarya'nın Hendek İlçesi'ne getirilmesi düşünülen yarı açık cezaeviyle ilgili Hendek Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda bir toplantı yapıldı.

Toplantı sonrasında meclis toplantı salonu koridorlarında bir saldırı yaşandı. Gazeteci Orhan Topçu’nun üzerine yürüyerek, fiziki saldırıda bulunduğu ifade edilen Ali İnci “Benim hakkımda yazı yazma, seni kötü ederim” dedi.

Bunun üzerine Topçu, “Ne yapacaksınız beni dövdürtecek misiniz? Siz bir siyasetçisiniz ve ben sizin hakkınızda yazmaya devam edeceğim. Yazılarımla ilgili bir sıkıntınız var ise hukuki yollara başvurun. Susarsam, dilsiz şeytanım. Susmayacağım” sözleriyle İnci’ye karşılık verdi.

Bu sözler sonrasında İnci, “Hendek’te hukuk da mahkeme de belediye de benim” diyerek yeniden Orhan Topçu’nun üzerine yürüdü. Olay, araya girenler sayesinde önlendi.