Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Şırnak’ın Cizre İlçesi’nde bir binanın bodrum katına sığınan ve günlerdir hastaneye tahliye edilmeyi bekleyen yaralılarla ilgili, “Aralarında Rus general var” şeklinde asılsız haberler yayınlanırken, bir asparagas habere de Anadolu Ajansı (AA) muhabiri imza attı.

AA muhabiri Ali Fuat Duatepe, Twitter hesabında abluka altındaki ilçelere ilişkin ortaya atılan "Sırp keskin nişancı" iddialarına ilişkin bir Tweet paylaştı.

"İşte iddialara göre Cizre'deki Sırp keskin nişancı" şeklinde bir Tweet atan Duatepe, Amerikalı dünyaca ünlü aktör ve müzisyen Terence Jay'in fotoğrafını paylaşarak, Jay'i keskin nişancı yaptı.

Kısa süre içerisinde Duatepe'nin bu yalanı, ünlü oyuncuyu tanıyan sosyal medya kullanıcıları tarafından fark edilirken, Duatepe de sosyal medyada alay konusu oldu.

Yüzlerce sosyal medya kullanıcısı Duatepe'nin düştüğü bu duruma gülerken, Duatepe ise durumu, "Bazen tuzaklar oluyor aktör olduğunu bile bile paylaştım tepkileri ölçmek için kendim görmeden inanmam merak etmeyin" sözleriyle kurtarmaya çalıştı.