Mizahçı Metin Üstündağ bu ay çıkan yeni mizah dergisi Ot’u A Haber’de Şirin Sever’in sunduğu Jurnal programında anlattı.

Mizah dergilerinin imece usulü çıktığını dile getiren Üstündağ, kağıdın vicdanına inandığını ve internetin kaypak bir alan olduğunu söyledi.

METİN KAÇAN'IN SON YAZISI

İntihar ederek yaşamına son veren Metin Kaçan’ın son yazısını OT Dergisi için yazdığını da ifade eden Metin Üstündağ, kaçan ile çocukluk arkadaşı olduklarını ve onu çok iyi tanıdığını söyledi ve "Metin korkuluklardan ellerini bıraktığı an kesin pişman olmuştur” dedi. Üstündağ şöyle konuştu:

"Metin benim mahalle arkadaşım Kasımpaşa'dan, çocukluk arkadaşım. İlk yazı geldiğinde 'çok sanatsal, acaip döktürmüş' falan dedik. Ama olaydan sonra daha çok manalı oldu. Çok üzüldük. Metin, bu kadronun değişmez elemanlarından olacaktı. Allah rahmet eylesin."

Şirin Sever'in "Kaçan'ın hayatında böyle emareler var mıydı" sorusuna ise Üstündağ, "Onu tanıyan herkese sürpriz olmuştur çünkü çok neşeliydi," cevabını verdi.  

Ocak ayında hayatını kaybeden yazar Metin Kaçan’ın son yazısını yeni edebiyat dergisi OT için yazdığı ortaya çıktı. Kaçan, Boğaziçi Köprüsü'nden atlayarak yaşamına son vermişti. 

Kaçan'ın son yazısını okumak için tıklayınız