Hakan Pişkin ve Devrim Nas tarafından 1994 yılında kurulan Tiyatro Ti yeni oyunu “Bir Yüzleşme Oyunu” ile perdelerini açtı.

Tiyatro Ti yeni yeri Beyoğlu Aznavur Pasajında Tolga Köseoğlu’nun yazdığı “Bir Yüzleşme Oyunu” adlı oyununun ilk gösterimini sundu.

Davetliler arasında bulunan tiyatro sanatçısı Haldun Dormen, oyuncuları sergiledikleri başarılı oyun nedeniyle kutladı.

Bir gazete haberinden, gerçek bir olaydan yola çıkarak yazılan oyun, farklı kesimleri temsil eden iki farklı kimliği; bir polis ve bir protest şarkıcıyı bir araya getiriyor. Oyun bir yandan yüzleşmenin ölçütlerini tartışırken, bir yandan da enteresan olan bu tezat iki kişinin alışılmadık ilişkisiyle bazen komik bazen de dramatik bir yolculuk yaptırıyor.

Tolga Köseoğlu’nun kalemi ve Hakan Pişkin’in rejisiyle sahneye konulan oyunda Engin Alpateş, Kadir Çermik, Emel Elevli ve Sevil Akel rol alıyor. Müziklerini Erdal Şahin’in hazırladığı oyunda dekor ve kostüm tasarımları Günsu Engin’e ait.

TİYATRO Tİ: HEM OKUL HEM TİYATRO

Oyundan sonraki mütevazı kokteylde seyircilerle oyuncular biraraya gelerek oyun hakkındaki görüşlerini paylaştılar.

Aynı zamanda tiyatronun eğitim amaçlı olduğunu söyleyen yönetmen Hakan Pişkin “Bizim amacımız tiyatroya gönül veren gençlerin yetişmesine destek olmaktır” dedi.

(habersabah.com, tiyatronline.com)