Gerilim ve korku türünün usta yazarı Stephen King, sahibi olduğu radyonun, Yeşiller Partisi’nden Pat LaMarche ve eski gazeteci Don Cookson tarafından sunulacak yeni sabah programının tanıtımı için basın açıklaması düzenledi. King, “sol eğilimli” olarak tanımladığı radyo programıyla, sayıları giderek artan muhafazakar Amerikan radyo programı sunucularını dengelemeyi ve “bazı insanları biraz kızdırmayı” umduğunu söyledi.

King, yaptığı açıklamada; “Bilgilendirici olmaya çalışacağız. Kışkırtıcı olacağız. Eğlendirici olacağız ve toplum için olumlu bir güç olmaya çalışacağız,” dedi. LaMarche ise programın Maine şehri sakinlerine kabadayılık eden, özellikle sosyal refah sistemine saldıran politikacıları hedef alacağını belirtti ve “Vatandaşlara karşı korkunç derecede zorbalık yapılıyor ve hiçbir şey bir zorbanın karşısına dikilmekten daha eğlenceli olamaz,” dedi.

The Pulse (Nabız) isimli sabah programı, 12 Eylül’den itibaren hafta içi her gün erken saatlerde, King’in sahibi olduğu WZON 103.1 FM radyo kanalının yanı sıra zoneradio.com internet adresinden yayın yapacak. (Sabit Fikir)