İngiliz Rock grubu Led Zeppelin; geçen sene başlattıkları re-issue projeleri kapsamında, daha önce yayımlanmış albümlerini yeni düzenlemeleriyle yayımlamaya devam ediyor. Rock müzik tarihinin en uzun soluklu gruplarından Led Zeppelin, temmuz ayı sonunda müthiş bir re-issue paketiyle müzik severlerle buluşacak.

Bu seri, Led Zeppelin’in son üç stüdyo albümü “Presence”, “In Through The Out Door” ve “Coda”yı içeriyor; düzenlemeler ise efsane isim Jimmy Page’e ait. Proje kapsamında daha önce Led Zeppelin’in ilk altı stüdyo albümünü içeren re-issue setleri yayımlandı. “Presence”, “In Through The Out Door”, ve “Coda”nın bir arada toplandığı setin 31 Temmuz’da Atlantic/Swan Song etiketiyle müzik severlerle buluşması bekleniyor.

YAYIMLANMAMIŞ ŞARKI VE RESİMLER KİTAP HALİNE GETİRİLDİ

Yeniden düzenlenen kayıtların bulunduğu bu seri Single CD, Deluxe Versiyon (2CD ve 3CD), Single LP, Deluxe Versiyon (Plak), Super Deluxe Box Set ve dijital format olmak üzere bir çok farklı formatta yayımlanacak.

Led Zeppelin’in Deluxe versiyonlarını satın alan müzikseverlere daha önce yayınlanmamış bir parça ile bir de 72 sayfalık, içerisinde Led Zeppelin’in daha önce hiç görülmemiş fotoğraflarını içeren bir kitabın da sahibi olacak. (Evrensel)