Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve finanse edilen Ankara Festivali'nde sahne alan İsmail Türüt, Gezi Parkı eylemleri ile ilgili yaptığı şarkıyı seslendirdi.

İsmail Türüt şarkısında eylemlere katılanlar için “soysuzlar”, “şerefsizler” derken ırkçı ifadeler kullandı, polise destek çıktı.

Şarkının ilgili bölümleri şöyle:

Ankara'da festival, şu Taksim'de Gezi var

Bu soysuzların var ya her tarakta bezi var

 

Taksim'in dört yanında komünistin izi var

Bitmedi komünistin erkeği var kızı var

 

Vatandaş İsmail'in söyleyecek sözü var

Bunların çorbasında siyonizmin tuzu var

Bunların çorbasında cavurların tuzu var

 

Teröristin bombası polisin de gazı var

Ne yapacaksın?

 

Başörtülü bacıma saldıran edepsizler

Camide göbek atan Allahsız şerefsizler

 

Uyan milletim uyan bu plan büyük plan

Uyan kardeşim uyan bu plan büyük plan

Ezeceksin başını yılan zehirli yılan

HRANT DİNK SUİKASTINI ÖVEN ŞARKI YAPMIŞTI

Şarkıcı İsmail Türüt daha önce de  'Plan yapmayın plan' adlı şarkısında Hrant Dink cinayetini ve katilleri övmüştü. İşte o şarkının sözleri:

Plan yapmayın plan gitmez Karadeniz'de / Kahpelik yalan dolan tutmaz Karadeniz'de / Ne Conisi ne Rusu pusu kurmasın pusu / Bölücülük borusu da ötmez Karadeniz'de / Bırakın çan çalmayı Ermenici olmayı / Millet böyle dolmayı yutmaz Karadeniz'de / Ogün böyle desinler bugün böyle desinler / Fatihalar Yasinler bitmez Karadeniz'de / Şerefini şanını ortaya koy canını / Hiç kimse vatanını satmaz Karadeniz'de / Vatan satsa bir kişi anında biter işi / Türk ve İslam güneşi batmaz Karadeniz'de / Bizde varken bu duruş emiceniz olsa Bush / Alayınız beş kuruş etmez Karadeniz'de / Anladık var öcünüz belli kuyruk acınız / Kargaşaya gücünüz yetmez Karadeniz'de