Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından, Halk Bankası’nın ana sponsorluğunda düzenlenen 24. Ankara Uluslararası Film Festivali, 14 – 24 Mart 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ulusal Kısa Film, Ulusal Belgesel Film ve Ulusal Uzun Film yarışmaları için son başvuru tarihi 14 Ocak 2013 olarak belirlendi.

FESTİVAL 14-24 MART 2013'TE

14-24 Mart 2013 tarihleri arasında 24. kez sinemaseverlerle buluşacak olan festival kapsamında, gerek ulusal sinemanın sanatsal gelişimine katkıda bulunmak, gerekse yeni yapımları ve sinemacıları desteklemek amacıyla Ulusal Kısa Film, Ulusal Belgesel Film ve Ulusal Uzun Film kategorilerinde düzenlenen yarışmalar ve gösterimler için başvurular başladı.

BAŞVRULAR İÇİN ADRESLER

Yarışmalar ve gösterimler için yönetmelik ve başvuru formlarına www.filmfestankara.org.tr/ adresinden ulaşılabiliniyor.

Yarışmalara katılmak isteyenler ise başvuru formları ve yönetmelikte belirtilen belgeler ile birlikte filmlerini, 14 Ocak 2013 tarihine kadar Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı, Ankara Uluslararası Film Festivali (Farabi Sok. 29/1, Çankaya, 06690 Ankara) adresine gönderebilirler.

Başvurularla ilgili Ulusal Kısa Film için [email protected], Ulusal Belgesel Film için [email protected], Ulusal Uzun Film için [email protected] adreslerinden, program yönetmenleriyle iletişime geçilebilir.