Zonguldak’ta Hüseyin G., 16 ve 17 yaşındaki kızlarını alıp annesinin yanına yerleşen eşi Gülay G. ve ailesine kurşun yağdırdı. Öfkeli koca, eşini, kayınvalidesini ve onun imamlı nikâhlı kocasını vurduktan sonra yakmaya çalıştı.

Olay Çaycuma’nın Çayır Köyü’nde yaşandı. Hüseyin G., önceki gece kayınpederi Salih B’nin evine gizlice girip beklemeye başladı. Burada kayınpederinin tüfeğini alan öfkeli adam pazar alışverişinden dönen eşi Gülay G, kayınvalidesi Fatime K. ve Salih B’ye kurşun yağdırdı.

Hüseyin G., daha sonra yaralı haldeki eşi ile kayınvalidesini, benzin dökerek yakmaya çalıştı. Olay sırasında eşinin bir anlık dalgınlığından faydalanan Gülay G., jandarmayı arayarak durumu bildirdikten sonra pencereden kendisini dışarıya attı. Eve gelen sağlık ekipleri vücudunun büyük bölümü yanan Fatime K. ile Salih B’nin cesediyle karşılaştı. Gülay G’nin cansız bedeni ise bahçede bulundu. Cesetlerin evden çıkarılması sırasında yakınları sinir krizi geçirdi.

“YANINDA BENZİN GETİRMİŞ”

Güdüllü Köyü Muhtarı Soner Keskin, Gülay G’nin yaklaşık 3 aydır iki kızı ile annesinin evinde yaşadığını söyledi. Keskin, “Adam bunlar Çaycuma’dan gelmeden önce eve girmiş. Eve nasıl girdiğini bilmiyoruz. İçeride Salih B’nin tüfeğini alıp pusu kurmuş. Geldiklerinde de bunları katletmiş. Ayrıca eşiyle kayınvalidesini yakmaya çalışmış. Yanında benzin getirmiş. Eşi o halde pencereden atlamış. Adam da daha sonra elinde meşale gibi yanan bir cisimle kaçmış. Kaçarken görenler olmuş. Aralarında geçimsizlik vardı, anlaşamıyorlardı” dedi. (Taraf)