Fatih’te dün bir belediye otobüsünde eski sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin silahlı saldırısına uğrayan Özge G. (21) hayatını kaybetti. Göğsünden ağır yaralanan Özge G., kaldırıldığı hastanede ameliyata alınmıştı.

Olay dün Fatih Topkapı Millet Caddesi Durağı’nda 15.45 sıralarında 48A hat numaralı Topkapı-Göktürk otobüsü içerisinde meydana gelmişti.

İstanbul Üniversitesi'nde öğrenci olan Özge G. ile otobüste tartışan Mehmet E. herkesin gözü önünde eski sevgilisine kurşun yağdırmıştı. Genç kıza üç el ateş eden Mehmet E. olay yerinden kaçarken Özge G. ambulansla hastaneye kaldırılmıştı.

5 yıl sevgili kaldıktan sonra iki hafta önce ayrılan 21 yaşındaki Özge G. ile Mehmet E. dün Topkapı'da buluştu. Özge G. Mehmet E. 'nin barışma isteğini kabul etmeyince eski sevgililer arasında tartışma çıktı.

OTOBÜSTE TARTIŞMA

Evine gitmek için Topkapı'dan Göktürk otobüsüne binen Özge G.'nin ardından Mehmet E. de aynı otobüse bindi. Eski sevgililerin tartışması otobüste de devam etti. Genç kızın kendisine tokat atmasını bahane eden Mehmet E. otobüs Millet Caddesi Durağı'na geldiği sırada belindeki tabancasını çıkararak ateş etmeye başladı.

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Otobüstekilerin şaşkın bakışları arasında eski sevgilisine üç el ateş eden Mehmet E. otobüsten inerek kaçmayı başardı. Oturduğu koltukta kanlar içinde kalan genç kız yoldan geçmekte olan ambulansla İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücuduna isabet eden iki mermiyle yaralanan Özge G. hemen ameliyata alındı.

POLİSE ŞİKAYET ETMİŞ

Hastanede yaşam mücadelesi veren Özge G.'nin ayrıldıktan sonra kendisini sürekli rahatsız eden Mehmet E. hakkında Göktürk polis merkezine şikayet dilekçesi verdiği de öğrenildi.

İNTİHAR ETTİ

Olaydan sonra kayıplara karışan Mehmet Ekinözü ise dün akşam saatlerinde Üsküdar Kırazlıtepe'de kendini ağaca asarak intihar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, Mehmet Ekinözü'nün üzerinde bir tabanca buldu.