Denizli’de kendisinden boşanmak isteyen karısı 30 yaşındaki A.Ö.’ı sokak ortasında önce ayaktayken, ardından yere yatırıp bıçaklayan 43 yaşındaki D.Ö., vatandaşların yoğun tepkisiyle karşılaştı. D.Ö., vatandaşların tepkisinin büyümesi üzerine kaçtı.

Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken, kaçan D.Ö. yakalanarak gözaltına alındı.

Dehşet dolu dakikalar bir apartmanın güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında, Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. D.Ö., kendisinden boşanmak isteyen dört yıllık eşi A.Ö’ı elinden tutup sürükleyerek sokak arasına getirdi. Kendisine direnen A.Ö’ı önce ayaktayken bıçakla yaralayan D.Ö. ardından yere yatırdığı kadının üzerine çıktı.

D.Ö., eşini boğazı da dahil olmak üzere vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklamayı sürdürdü. Bir ara cebindeki telefonu çıkaran D.Ö., kendisini polise ihbar etti. Bu sırada dehşet anlarına tanık olan vatandaşlar, D.Ö.’ye tepki gösterdi.

Bir vatandaş eline taş alarak D.Ö.’yi korkutmaya çalıştı. Bir diğer vatandaş oturduğu apartmandan D.Ö.’ye plastik kova attı. Yere düşen kovayı alan bir başka vatandaş ise D.Ö.’nün kadını bırakması için çaba gösterdi. Çevrede toplanan kalabalığın tepkisi üzerine D.Ö., olay yerinden kaçtı. Saldırganın elinden kurtarılan kadına vatandaşlar sağlık ekipleri gelinceye kadar müdahale etti.

A.Ö.’ın boğazına tampon yaparak kan akışı durdurulmaya çalışıldı. Bu sırada olay yerine gelen acil yardım ekipleri, A.Ö.’ı ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ameliyata alınan kadının sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olayın ardından kaçan D.Ö., polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan D.Ö., emniyete götürüldü. Yaşanan dehşet anları çevredeki bir apartmanın güvenlik kamerasıyla görüntülendi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (TARAF)