Antalya'da polis memuru 43 yaşındaki Ramazan Yılmaz, tartıştığı eşi 44 yaşındaki Ümmühan Yılmaz'ı iki çocuğunun gözü önünde boğazından vurarak öldürdükten sonra intihar etti.

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Altınova Polis Merkezi'nde görevli polis memuru Ramazan Yılmaz, saat 22.30 sıralarında Muratpaşa İlçesi Ali Çetinkaya Caddesi üzerindeki evinde, bilinmeyen bir nedenle eşi Ümmühan Yılmaz ile tartışmaya başladı. Yanındaki beylik tabancasıyla 7 yaşındaki kızı ve 17 yaşındaki oğlunun yanında karısının boğazına ateş eden Yılmaz, daha sonra evden çıkarak apartmanın merdiven boşluğunda da kendi başına ateş etti. Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ve 112 acil servis ekipleri, Ramazan Yılmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan ve olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Anadolu Hastanesi'ne götürülen Ümmühan Yılmaz ise kurtarılamadı.

Olayın ardından Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, bilgi almak için olay yerine geldi. Basın mensuplarına açıklama yapan Tonbul, olayın nedeninin araştırıldığını söyledi.

Polis memuru Ramazan Yılmaz'ın yakınları, olay yerinde bilgi almak için bekleyen basın mensuplarına tepki gösterdi. Ramazan Yılmaz’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Yılmaz'ın daha önce eşiyle yaşadığı tartışma nedeniyle 'evden uzaklaştırma' cezası aldığı ve eşyalarını almak üzere eve geldiği iddia edildi.

(Mynet)