İstanbul’un Eyüp ilçesinde 26 yaşındaki kadın saldırıya uğradı.

26 yaşındaki genç kadını darp eden saldırgan ardından bıçakla saldırdı.

Yaralanan kadın darp raporu aldı, emniyette şikayetçi oldu.

Olay yerinde güvenlik kamerası olmadığı için polis saldırganın kimliğini tespit edemedi.

Odatv'den Sami Menteş'in haberine göre, saldırıya uğrayan 26 yaşındaki R.T.’nin annesi Saadet.T. saldırıyı şöyle anlattı:

Anne Saadet T. kızının dün (7 Temmuz 2017) arkadaşlarıyla buluşmak için öğle saatlerinde Eyüp'te bulunan evlerinden çıktığını belirterek “Liseyi okudukları okulda buluşacaklardı. Yol üstünde piknik yapılan bir yer var. Kalabalık oluyor. Fil Köprüsü denilen bölge. Kızım kulaklıkla müzik dinleyerek o bölgeden geçiyor. Takip edildiğini hissetmiş, arkasına dönüp bakmış, kulaklık olduğu için bir şey duymamış. Daha sonra da sırtında ağrı hissetmiş, saldırgan tekme atıp, darp etmiş kızımı” dedi.

'ŞORT GİYMİŞTİ'

Kızının sporcu olduğunu söyleyen anne Saadet.T. daha sonra saldırganın kızına bıçak çektiğini ve bıçağı savurduğunu anlattı ve şu ifadeleri kullandı:

“Göbeğinin yanından beline kadar bıçak izi var. Alibeyköy Karakolu’na gittik, polisler çok yardımcı oldular. Darp raporu aldık. Kızıma fotoğraflar gösterdiler ama kızım teşhis edemedi. Bölgede güvenlik kamerası da yokmuş. Saldırgan bulunamadı.”

Anne Saadet T. kızının evden çıkarken şort giydiğini belirterek “Şort giydiği için saldırdı galiba. Böyle bir saldırının hiçbir şey gerekçe olamaz” dedi.

ÜNİVERSİTEDEKİ ETKİNLİĞE SALDIRI

“Kızınızın sorun yaşadığı biri var mıydı” sorumuz üzerine Saadet T. “Bilgi Üniversitesi’nde 8 Mart Kadınlar Günü etkinliği yapmışlardı. Orada bir grup saldırmıştı. Daha sonra o grup birkaç kez daha okula gelmiş. Belki o olayların devamıdır, bilemiyoruz” diye konuştu.

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre polis ekipleri saldırganı yakalamak için bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor.