Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Çekmeköy’de 37 yaşındaki Dilber Kılıç, ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Bir süredir eşi Mustafa Kılıç’tan ayrı yaşayan ve boşanma davası devam eden 37 yaşındaki Dilber Kılıç, işyerinden çıktıktan kısa bir süre sonra eski eşiyle karşılaştı. Eşini görünce yönünü değiştiren ve ayrı yöne giderek Cumhuriyet Mahallesi Ak Sokak’a yönelen Dilber Kılıç’a eski eşi elindeki ekmeğin içinden çıkardığı ekmek bıçağı ile saldırdı. Genç kadın 12 yerinden aldığı bıçak yarası ile olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ifadesine göre Mustafa Kılıç, “5 kişiyi daha öldüreceğim” diyerek olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Genç kadının uzunca bir süredir eşinden şiddet gördüğü ve 15 yaşındaki oğluyla birlikte evi terk ederek 1.5 aydır ağabeyinin evine sığındığı belirtildi.

Görgü tanıklarından ve genç kadının iş arkadaşı Fatma Kılınç ise olayı şöyle anlattı : “Biz fabrikadan çıkmıştık, ben ölen arkadaşımı biraz geriden takip ediyordum. Arkadaşım önce sağ tarafa doğru gitti, orada eski eşini görünce hızlı adımlarla ters istikamete saptı. O an eşini gördüm, oda arkadaşımın peşinden hızlı adımlarla yürümeye başladı ve bir anda poşetteki ekmeğin içinden bıçağı çıkarıp saplamaya başladı. O panikle iş yerime kaçarak yetkililere haber verdim.”

Bir diğer görgü tanığı Ayhan Dedeş ise, “Kadının çıkışından bir süre önce o adam buraya geldi. Elinde bir poşet ve içinde bir ekmek vardı. Kadının peşinden gidip elindeki poşeti açtı ve ekmeğin içinde gizlediği bıçağı çıkarıp kadını öldürdü. Daha sonra ‘5 kişiyi daha öldüreceğim’ diyerek olay yerinden uzaklaştı.” şeklinde konuştu.

Mustafa Kılıç’ın olaydan bir gün önce 15 yaşındaki oğlunu kaçırdığı, ancak oğlunun babasının dalgınlığından faydalanarak kaçtığı öğrenildi. Annesini kaybeden gencin polisler tarafından Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edileceği belirtildi. (Evrensel)