Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde 1 çocuk annesi 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye parkta spor yaparken saldıran Mehmet T.’ye polis, kullandığı aracın plakasından ulaştı ve gözaltına aldı.

Hem görgü tanıklarının hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli’nin teşhis ettiği; Mehmet T.’nin tarım ilaçları satan babasının işyerinde çalıştığı, evli olduğu ve 6 ay önce de yine bir kadına saldırdığı iddia edildi.

Turgutlu’nun Ergenekon Mahallesi’nde geçen çarşamba günü meydana gelen olayda, 4 aylık hamile olan 32 yaşındaki Ebru Tireli, akşam saatlerinde evinin yakınındaki Osman Gazi Parkı’na spor yapmaya gitti. Bu sırada, kırmızı renkli bir otomobilden inen bir erkek, yanına gelip "Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın" diye bağırdı, ayağından çıkardığı ayakkabısıyla genç kadının suratına vurdu.

Olayın ardından saldırganın yakalanması için ’özel ekip’ görevlendirildi.

Görgü tanıklarının verdiği bilgileri tüm detaylarıyla değerlendiren polis saldırganın eşkalini ve kullandığı aracın plakasını belirledi. Tire ilçe merkezinde babasına ait tarım ilaçları satılan işyerinde çalışan Mehmet T., olayın faili olduğu iddiasıyla dün akşam saatlerinde yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Mehmet T. ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmedi, olay anında başka yerde bulunduğunu anlattı.

Buna karşın araç plakasından ulaşılan Mehmet T.’yi hem görgü tanıkları hem de saldırıya uğrayan Ebru Tireli teşhis etti. Emniyetteki işlemleri süren Mehmet T., sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.