29 yaşındaki Gülay Mübarek internetten tanıştığı, daha sonra genç kadına sosyal medya üzerinden tehdit ve tacizde bulunan Erdoğan Küpeli hakkında Hatay Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Bunun üzerine Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Feke ilçesine bağlı Oruçlu Mahallesi'nde ücretli öğretmenlik yapan ancak Kozan ilçesinde ikamet eden Erdoğan Küpeli, ekipler tarafından gözaltına alındı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da görevine son verilen Erdoğan Küpeli, emniyetteki sorgusunun ve sağlık kontrolünün ardından Kozan Adliyesi'ne sevk edildi.

Polis ekiplerince geniş güvenlik önlemleri altında Kozan Adliyesi'ne elleri kelepçeli olarak getirilen Erdoğan Küpeli, ellerini havaya kaldırarak basın mensuplarına dönüp, "Gülay Mübarek eserin bu eserin, iftiracı" diyerek adliye salonuna girdi.

TEHDİT VE TACİZDEN SERBEST, 'ERDOĞAN'A HAKARET'TEN TUTUKLU

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek'i sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilen Erdoğan Küpeli, genç kadını tehdit suçundan adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, yazışmalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Erdoğan Küpeli, Kozan Cezaevi'ne gönderildi.

Kaynak: CNN Türk, ODA TV