Kocaeli'nde kendisinden 37 yaş büyük olan ve daha önceki eşini de katleden Abdulhadi Hakan'ın baltalı saldırısına uğrayan Ayşe Hakan, 7 aydır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Çocuk yaşta ailesi tarafından para karşılığı satılan Hakan'ın cenazesi toprağa verilirken, katil ise elini kolunu sallaya sallaya geziyor.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesine bağlı Akmeşe Mecidiye köyünde kendisinden 37 yaş büyük eşi Abdulhadi Hakan'ın 11 Temmuz'da balta ile saldırması sonucu komaya giren Ayşe Hakan (27), yoğun bakımda tutulduğu Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde can verdi. Hakan'ın cenazesi hastane morgunda yapılan işlemlerin ardından Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan Karşıyaka Mezarlığı'nda ailesi tarafından toprağa verildi.

Henüz 15 yaşında iken daha önce 4 evlilik yapan ve ilk eşini öldüren 64 yaşındaki Abdulhadi Hakan'a ailesi tarafından para karşılığı verildiği öğrenilen Ayşe Hakan, amcasının oğlu ile yaptığı telefon görüşmesi bahane edilerek eşinin baltalı saldırısına maruz kalmıştı.

Yaşadığı baltalı saldırı sonucu ağır yaralanan Ayşe Hakan, ilk olarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne daha sonra da Van'daki çeşitli hastanelerde yoğun bakımda tutulmuştu. 14 Kasım'da DİHA tarafından durumu kamuoyuna duyurulan Hakan, yoğun bakım ünitesinde görüntülenebilmişti.

Son olarak 3 hafta önce Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alınan Hakan, sabah saatlerinde solunum yetmezliği nedeni ile yaşama gözlerini yumdu.

KATİL HALA ARAMIZDA

Hakan'a baltalı saldırı gerçekleştiren ve daha önce de eşini katleden Abdulhadi Hakan ise halen yakalanmadı.