Olay, Küçükçekmece Kanarya'da bulunan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti İlköğretim Okulu önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir süredir eşiyle ayrı yaşayan Ayşe İnci, okul çıkışında eşiyle karşılaştı. Bir süre sonra tartışmaya başlayan ikiliden Mehmet İ, bıçağını çıkararak Ayşe İnci'yi bıçaklamaya başladı. Bir anda kanlar içinde kalan İnci, çevredeki vatandaşlar tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan Mehmet İ. ise polis tarafından kısa sürede yakalandı.

 

Olayla ilgili yapılan soruşturmada baba evine dönen eşiyle barışmak için sürekli telefon eden Mehmet İ.'nin, bir hafta önce eşini ölümle tehdit ettiği öğrenildi. Bunun üzerine eşinin şikayeti üzerine yakalanan Mehmet İ.'nin, karakolda ifadesi alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Gözaltına alındıktan sonra Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Mehmet İ., emniyetteki işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.