Zonguldak'ta bir erkeğin kadına uyguladığı şiddet kameralara yansıdı.

Olay, 23 Kasım'da meydana geldi. Taksi sürücüsü koca M.Ö. tarafından şiddete maruz kalan kadının görüntüleri kameralara yakalanırken, görüntüde, işyeri sahibinin dayakçı kocaya müdahale etmemesi ise tepki çekti.

Koca, tartıştığı eşini önce evde dövmeye başladı. Eşinden kaçan kadın bakkala sığındı. M.Ö., üzerindeki atlet ve eşofmanla kovaladığı eşini bakkalda dövmeye devam etti. İşyeri sahibinin arkasına sığınan kadın, eşinin yumruklarından kaçamadı. Saçından tutularak yerde sürüklendi. Bunlar olurken kavgaya müdahale etmeyen işyeri sahibinin televizyon izlemesi ise dikkat çekti.

Bakkal olaydan sonra "Kadın koşarak buraya geldi. Kocası da peşindeydi. Karı koca arasına ben nasıl gireyim? Yanlış anlaşılırdım. Adam yanlış anlar, bana da saldırırdı. Zaten kapının önünde döverken yapmamasını söyledim. Ama bana da tepki gösterdi, küfür etti. Karşı komşuya da küfür etti" dedi.

Yaşananları fark eden bir mahalle sakini ise olay yerine gelerek, eşine şiddet uygulayan şahsın boğazını sıktı ve şiddet mağduru kadın ancak o sırada olay yerinden koşarak uzaklaşabildi.

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen polis, M.Ö.'yü gözaltına aldı. Eşinin şikayetçi olduğu Murat Ö.'ye, Cumhuriyet Savcılığı'nca tedbir kararı uygulandığı ve 6 ay evden uzaklaştırılma cezası verildiği belirtildi.