Antep'te işadamı 38 yaşındaki Cuma Pancar, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi 31 yaşındaki Arzu Gültekin'i lüks otomobilde katletti. Yanındaki cesetle birlikte otomobille yaklaşık 5 saat kentte dolaşan Pancar, görgü tanıklarının ihbarının ardından  yakalandı.

Cuma Pancar, öğle saatlerinde buluştuğu Arzu Gültekin ile Alleben Göleti'ndeki bir kafeteryada yemek yedi. Pancar, kendisinden ayrılmak isteyen Arzu Gültekin'i otomobiline zorla bindirdi. Araçta çıkan tartışmada Pancar, ruhsatsız tabancayla Arzu Gültekin'in başına ateş etti. Gültekin, başına isabet eden 2 kurşunla hayatını kaybetti. Pancar, olaydan sonra yanındaki cesetle birlikte otomobille kentte dolaşırken kanlı ve camı kırık aracı görenler, polise haber verdi.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri Cuma Pancar'ı gözaltına aldı. Gültekin'in cesedi ise, yapılan incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Emniyette ilk ifadesi alınan Cuma Pancar'ın, yemek yedikten sonra kendisinden ayrılmak isteyen Arzu Gültekin'e otomobilde tabancayla ateş ettiğini, ancak sonrasını hatırlamadığını söylediği belirtildi. Emniyette sorgusu devam eden Cuma Pancar'ın, ‘Mala zarar verme, tehdit, ruhsatsız silah taşıma ve yaralama' gibi suçlardan kayıtlarının bulunduğu belirlendi.