Fenomen olarak nitelendirilen Twitter ünlülerinden Allahcc (@allahcc)’nin başı gönderdiği tweetlerin içeriğiyle bir süredir dertteydi. İslam dinine ve Müslümanlara yönelik hakaret ve aşağılama içeren mesajlar verdiği iddiasıyla sıkça tepkilere maruz kalan Allahcc’nin Twitter hesabı dün akşam saatlerinde Cyber-Warrior adlı grup tarafından hacklendi.

Grup, saldırının ardından eylemini “Toplumun kutsal değerleri ile dalga geçip alay eden terbiyesizin hesabına el konulmuştur.” sözleriyle @allahcc hesabı üzerinden duyurdu.

Allahcc @allahcc

Toplumun kutsal değerleri ile dalga geçip alay eden terbiyesizin hesabına el konulmuştur.

Hesabın bütün takip ettiği kullanıcı ve takipçilerini sildiklerini belirten grup, Allahcc’nin adı soyadı ve adresi gibi kişisel bilgilerini de çok yakında paylaşacaklarını söyledi. Grup, duyurusunda “Râb ile dalga geçen eski Allahcc kullanıcısının kişisel bilgileri çok yakında burada yayınlanacaktır” ifadelerini kullandı.

Allahcc @allahcc

Râb ile dalga geçen eski Allahcc kullanicisinin kisisel bilgileri cok yakinda burada yayinlanacaktir. Adı, soyadı, adresi, fotografları...

Allahcc @allahcc

+ telefon numarasi, arkadas cevresi, takildigi mekanlar, egitim bilgileri ve daha bircok detaylar. Halka havale edecegiz ;)

Hakkında #unfollowallacc kampanyası başlatılan ve kutsal dinlere hakaret ettiği iddiasıyla televizyon yapımcısı Serdar Tuncer tarafından mahkemeye verilen Allahcc aynı zamanda muhafazakar grupların da hedefindeydi.

Eylem sonucuna gelince Allahcc, takipçilerinin bir kısmını kaybetmiş olsa da tweetlerini başka bir hesabı üzerinden göndermeye devam ediyor. İki hesap arasında kafa karışıklığı olmaması nedeniyle Allahcc’nin içinde iki “l” harfi bulunan ve bugüne kadar takip edilen esas hesap olduğunu belirtelim. Allahcc şu anda içinde “I” harfi bulunan Twitter onaylı @allahcc hesabını kullanıyor. (Salih Kural / Sosyamedya.co)