Sosyal medya platformu Twitter’da ilk 100 milyon takipçiye ulaşan kişi Katy Perry oldu.

Twitter, Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncu Katy Perry’yi tebrik ederek şu paylaşımı yaptı: “Bugün tarihi tanıklık ettik. 100 milyon takipçiye ulaşan ilk kişi olduğun için tebrikler Katy Perry!”

Geçtiğimiz günlerde Twitter, yayınladığı bir basın duyurusuyla ünlü pop şarkıcısı Katy Perry'nin Twitter'da 100 milyon takipçi barajını geçen ilk Twitter kullanıcısı olduğunu açıklamıştı. Ayrıca Twitter'ın resmi hesabı üzerinden Katy Perry'nin bu başarısı kutlanarak ünlü şarkıcının 2009'dan bu yana attığı tweetlerden oluşan bir kolaj da paylaşıldı.

2009'daki ilk Tweet'ten bu yana Katy Perry'nin kariyerinde yaşadığı önemli gelişmelere Twitter'dan şahit olundu. Twitter, pop kültürünün fenomenlerinden #LeftShark'ın doğumu ve Perry'nin Ariana Grande, Justin Bieber ve Niall Horan gibi sanatçılara destek ve sevgi dolu Tweet'lerinden; sayısız şarkı, video ve haberleri ilk Twitter'da duyurduğu anlara dek pek çok gelişmeye sahne oldu.

KATY PERRY KİMDİR?

Katheryn Elizabeth "Katy" Hudson (d. 25 Ekim 1984), bilinen sahne adıyla Katy Perry, Amerikalı şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur.

Perry, bir gey hakları aktivistidir.

Katy Perry son seçim için kadın haklarını savunan Hillary Clinton'ı desteklediğini açıkladı. Bu desteğini birkaç konuşmaya birlikte çıkarak gösterdiler ve Clinton'ın bir konuşmasında şarkı da söyledi.

(Kaynaklar: teknokulis.com, webtekno.com, tr.wikipedia.org)

Today, we #WITNESS history.

Congratulations @katyperry, the first to reach 100 million followers! #LoveKaty

— Twitter (@Twitter) 16 Haziran 2017