Bu sabaha karşı Şafak Sezer'in Twitter hesabından yapılan bir paylaşım tartışma yarattı. Atılan tweet'te Şafak Sezer'in hack'lendiği yazıyordu, ancak kısa süre içerisinde işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde katıldığı bir iftar davetinde 'Gezi' olayları için Başbakan'dan özür dileyip, elini öpmek istemesinin ardından ülke gündemine yerleşen Şafak Sezer'in Twitter hesabından bu sabaha karşı "Arkadaşlar şafak Sezer'in hesabını ele geçirdik" diye bir paylaşım yapıldı.

'SAZAN AVI BİTMİŞTİR'

'Şafak Sezer hack'lendi' haberi kısa süre içerisinde sosyal ağlarda yayılırken, ünlü komedyenin hesabından bu sefer de “Demek ki neymiş boyundan büyük işlere kalkmayacakmışsın” diye bir paylaşımda bulunuldu. Hemen ardından hack'lenme olayının kendisinin düzenlediği bir oyun olduğunu itiraf eden Sezer, “Evet arkadaşlar bugün bir prova yaptım gördüm ki sanal alemde herşeye inanan bir grup var. Sazan avı bitmiştir" dedi. Twitter'daki çeşitli hesaplar ise Şafak Sezer'in hesabının hacklendiğini fakat Sezer'in hesabını geri alıp yeni tweetler attığını ifade etti.

Katıldığı bir iftar davetinde Gezi olayları sebebiyle Başbakan Erdoğan 'dan özür dileyerek elini öpmek isteyen Şafak Sezer Twitter hesabınan: "Bir insanı sevmek döneklikse, ben başbakanımı seviyorum. Ne ak partiden anlarım, ne de siyasetten... Kişileri sevmek emek ister" demişti. Bu sözleri üzerine sosyal medyada yoğun bir tepkiyle karşılaşan Sezer, Twitter üzerinde birçok kullanıcıyla da polemik içine girmişti.

Dün ayrıca başka bir hack'leme vakası daha yaşandı. Şafak Sezer'i destekleyen Survivor Anıl Tetik'e Hacker grubu Redhack 'in cevabı sert oldu. Redhack, Survivor Anıl'ın twitter adresini ele geçirdi. Şafak Sezer'in 'Alemin Kıralı' dizisinden rol arkadaşı olan Anıl Tetik attığı bu tweetlerden sonra, hesabı Redhack tarafından hacklendi...

'KENDİ KENDİSİNİ HACK'LEDİ'

Ayrıca, sosyal medyada paylaşılan bir iddiaya göre Şafak Sezer'in de hesabını Redhack'in hacklediği ifade ediliyordu, ancak ünlü hacktivist grup kendi Twitter hesaplarından yaptığı bir açıklamayala Şafak Sezer'in hack olayıyla bir alakaları olmadığını ifade edip, Sezer'in kendi kendisini hacklediğini belirtti. (Radikal)